Skip to content

Karácsonyi úszóverseny

Karácsonykor ismételten a Kőér utcai uszodában ünnepeltünk. Még nagyobb volt az érdeklődés az úszóverseny iránt, így szerencsére az egész Pingvin-család együtt lehetett. Újra megmutathatták a kicsik és a nagyok, hogy mennyit fejlődtek és gyorsultak az elmúlt időszakban.

Szuper-csapat

Mindig igyekszünk valami meglepetéssel készülni. Idén úgy gondoltuk a szuper erőinkre lesz szükség, hogy a váltóversenyben az oktatói csapat győzedelmeskedni tudjon. Így a nagy-pingvinek szuper hősökké és mesehősökké változtak. A gyerekek nagy meglepetésére nehéz csapat ellen kellett medencébe ugarniuk. Az ellenfelek között ott volt Hulk, Joker, Szuper Márió, Minnie Egér, SzuperGirl, Csillag Patrik és persze Szörföző Pingvin is. A nyertes nem kérdés, hogy a szuper-csapat lett!

Szülő-Gyerek meccs

A versenyt természetesen kis és nagy vízilabdásaink egy mérkőzéssel zártak, még hozzá a szülők-oktatók ellen. A felnőtt csapat körében azért erősítésként Leimeter Dórit és Menczinger Katát is meghívtuk. Szerencsére jó pár góllal segítették a csapatot.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és az élményt, hogy ennyien együtt lehettünk!