Skip to content

Támogasd a Pingvineket!

Mivel telik egy átlagos nap a Pingvinek számára az uszodában? Hogyan kelnek életre a különböző eseményeink és kihívásaink? Miért fontos számunkra, hogy a víz és a mozgás megszerettetésén kívül a közösségépítés is nagy hangsúlyt kapjon a mindennapjainkban?

     Akik rövidebb-hosszabb ideje velünk tartanak, azok már tudják, hogy nekünk a medencében töltött idő nem csak munka, hanem ennél sokkal többről van szó: életforma, hivatás. Pont ezért dolgozunk azon fáradhatatlanul, hogy minél több fiatallal szerettessük meg azt a közeget, ami számunkra is az életünk során annyi boldog pillanatot okozott.
     Az uszodában végzett munka, az oktatás és az élsport építése, az emellett szerveződő versenyek, házibajnokságok és rendhagyó – ámbár hagyományosnak számító – események mind ugyanazon elképzelés mentén valósulnak meg; egy olyan közösséget formálunk, amelyhez jó tartozni.
     Az ilyen irányú törekvések komoly források felhasználásával jöhetnek létre. Minden évben hálásak vagyunk az általatok felajánlott egy százalékoknak, amik segítik megvalósítani terveinket. Az elmúlt években – a teljesség igénye nélkül – a következő dolgokra tudtuk fordítani ezeket az összegeket:

  • Az uszodába szükséges felszerelés, deszkák, bóják, különböző eszközök finanszírozása
  • Általunk rendezett házibajnokság a legkisebb vízilabdások számára, ehhez szükséges pályabérlés, illetve a nyeremények finanszírozása
  • Változatos események lebonyolítása az uszodában, és azon túl – egy nap a medence körül, szemétgyűjtés a Kapocs-erdőben, úszóversenyek
  • Első osztályosok ingyenes úszásoktatása
  • Nyári táborokhoz szükséges Sportkastély bérlése, sportfoglalkozások eszközeinek finanszírozása
 

Ha Te is hiszel abban, amiben mi, ha szeretnél részese lenni ennek a folyamatnak, amivel rengeteg gyerkőcöt ajándékozhatunk meg felejthetetlen pillanatokkal, kérünk, adód egy százalékának felajánlásával támogass minket, és terveink megvalósulását! Hiszen mi itt mindannyian azon vagyunk, hogy a gyermekek a víz, a mozgás és a jókedv segítségével értékes élményekkel gazdagodhassanak! 

KIS-PINGVIN SPORTEGYESÜLET
Adószám: 18877290-1-43

A rendelkező nyilatkozat elérhető és benyújtható elektronikusan is az ügyfélkapuval rendelkezők számára az alábbi felületen keresztül. Ügyfélkapus regisztráció hiányában pedig leadható személyesen bármelyik ügyfélszolgálaton vagy elküldhető postai úton a NAV Igazgatóságához akár az SZJA bevallás részeként, akár külön levélben az alábbi nyomtatványon. A civil szervezet adószámát (a minta alapján) és az adózói adatokat kitöltve. Minta nyomtatványért kattints ide.