Skip to content

Pingvin-csőr

Az ehavi Pingvin-csőrben Bráz Pannival beszélgettünk. Panni a legkisebb versenyúszóink táborát erősíti, elsősként már gyönyörűen úszik mind a négy úszásnemben. Emellett az idei Pingvin tudatosság napja alkalmából hírdetett képregény pályázatunkat is ő nyerte egy, a nyári táborból megörökített emlékével. 

 
Honnan jött a képregényed ötlete? 
 
Tavaly is voltam két hetet a nyári táborban, idén is fogok két hetet menni. Nagyon élveztem, arra emlékeztem a legjobban, hogy a kémes héten Fanni néni volt a tolvaj. Az iskola mellett amúgy is szeretek rajzolni, vagy társasozni. 
 
Idén kezdted az iskolát, milyen az első osztály? 
 
Jó, a legnehezebb tantárgy a magyar, a matekot szeretem a legjobban. A rajzórák is jók, ha nem szeretnénk azt rajzolni, ami a feladat, a saját ötletünket is csinálhatjuk.
 
Az iskola mellett a sport is nagyobb szerepet kapott az életedben, hiszen idéntől már versenyúszó vagy a Pingvineknél. Milyen az uszodai élet? 
 
Az úszást is nagyon szeretem, a legnehezebb a pillangó, de mindegyik úszásnem jó. A mellúszás a kedvencem. A társaságot is szeretem, Fruzsival nagyon jóba vagyunk.